Hirdetés

fenyo.lap.hu / Fenyő csemetekertek, faiskolák, fenyő vásárlása

Fenyő csemetekertek, faiskolák, fenyő vásárlása

Gyümölcsfa oltványok, díszfák, örökzöldek termesztése és forgalmazása

Örökzöldek

Tűlevelűek kertje. Fenyőfajták az alapfajoktól a változatokig, a világ minden tájáról. Magok, dugványok, magcsemeték, oltványok, folyamatosan gazdagodó kínálatunk segíti a fenyők után érdeklődők és gyűjtők igényeinek kielégítését. Röviden úgy lehetne összefoglalni a tevékenységünket, hogy fenyők a Föld körül.

Családi gazdaságunk 20 Ha fenyőfák értékesítésével fenyőfa csemeték termelésével foglalkozik. Ez mellett 4 Ha-on erdészeti szaporítóanyag termeléssel export minőségben a legkorszerűbb berendezésekkel. Fenyőfa készletünk éves szinten több tízezer darab.Szaporítóanyag készletünk éves szinten 2 millió darab. Vevőinket telephelyünkön vagy postai utánvétel tudjuk kiszolgálni szezonálisan. Gazdaságunk

Dísznövény Kereskedelem és Webáruház

Családi vállalkozás, mely főleg fenyőfélék minőségi termesztésével foglalkozik. Földlabdás és karácsonyfának, vágott fenyővel is.

Fenyők és örökzöldek nagy választékban közvetlenül Őstermelőtől helyszíni kiválasztással. Luc, Ezüst ( Coloradó, Arizona,Keibab) Szerb luc, Szürke luc, Jegyenyefenyők. Magágyi csemete 1-2-3 éves Iskolázott : 2/2 , 2/3 as... Földlabdás fenyők parkosításra, karácsonyfák, cédrusok , ciprusok, duglászfenyő, mogyoró, dió csemete minden méretben termelői áron eladók és előjegyeztethetők.

Lucfenyő, ezüstfenyő, normandfenyő, fenyőcsemete

Lucfenyő, ezüstfenyő, normandfenyő karácsonyfának. Luc fenyőcsemete, ezüst fenyőcsemete, normand fenyőcsemete

Kiskert.com növényáruház, fenyőkert

A nordmann fenyő az egyik legszebb, és karácsonyfának leginkább alkalmas fenyőfa. Magasabb ára ellenére ezért népszerű választás sok családnál. Webáruházunkban kizárólag elsőrangú nordmann fenyőket kínálunk, befaragással, házhozszállítással, hogy Önnek már csak a díszítés és az ünneplés legyen a dolga karácsonykor.

Fenyőfa és tuja termesztő

diszfa

Hirdetés
Indult: 2008.06.17.

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Fenyő csemetekertek, faiskolák, fenyő vásárlása
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés